• ♥   Originele kado's
  • ♥   Snelle levering
  • ♥   Veilig betalen
  • ♥   Kado inpakservice
  • ♥   Vanaf €60 gratis verzending
  • ♥   Op rekening voor bedrijven mogelijk

Geboorteklok

Geboorteklok

Geboorteklok met geboortekaartje?

Het geboortekaartje is vaak een heel persoonlijk iets waar veel aandacht aan is besteedt. Natuurlijk is het dan erg leuk om dit vast te leggen op zo'n mooie product als deze prachtige mat glazen klok. De geboorteklok is 29 cm en kan helemaal gemaakt worden zoals jij dat wil. Een klok met geboortekaartje is natuurlijk erg leuk maar ook een klok met een mooie foto of favoriete afbeelding zal op de babykamer niet misstaan. Naast een afbeelding kun je ook een eigen tekst of naam in geven. Zo ontwerp je een uniek kado met naam en afbeelding naar keuze. TIP! Geef deze klok als kraamkado met naam. Dit geboortekado wordt doorgaans zeer gewaardeerd en bewaard tot in lengte van dagen.

Klok met afbeelding en eigen tekst

Heb je geen eigen afbeelding maar heb je een keuze gemaakt uit een klok met afbeelding uit onze collectie hieronder? Ook helemaal goed natuurlijk! Ook onderstaande klokken maak je weer uniek door toevoeging van een naam of andere tekst in de kleur en lettertype van jouw keuze. 

Hoe werkt het?

Via onze product designer kun je de geboorteklok helemaal zelf ontwerpen. Upload je foto bij het product en maak er wat moois van. Kies je er liever voor de klok door ons te laten ontwerpen? Dat kan en we doen dit geheel zonder extra kosten! Sla in dat geval de -ontwerp het zelf- knop over.  Onderaan het product is een mogelijkheid je afbeelding te uploaden. Je mag de scan van je afbeelding ook mailen naar info@mijnkadokraam.nl  Geef in dat geval wel even je ordernummer en naam door. Je kunt je afbeelding of kaartje natuurlijk ook per post naar ons opsturen. Deze ontvang je vanzelfsprekend terug bij de klok. Laat je de geboorteklok door ons ontwerpen dan ontvang je per mail altijd eerst een digitale proefdruk. Na goedkeuring gaat deze pas echt afgedrukt worden.4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina