• ♥   Originele kado's
  • ♥   Snelle levering
  • ♥   Veilig betalen
  • ♥   Kado inpakservice
  • ♥   Vanaf €60 gratis verzending
  • ♥   Op rekening voor bedrijven mogelijk

Over MijnKadokraam

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij de webwinkel van Mijn Kadokraam.

Even voorstellen

Mijn naam is Irma Bond en ik ben de eigenaar van deze webwinkel. Al sinds 2010 werk ik iedere dag met veel plezier aan het maken van leuke, originele en vooral persoonlijke kado's met naam. Naast deze behoorlijk uitdagende bezigheid ben ik neonatologie- en kinderverpleegkundige op een kinderafdeling in een ziekenhuis. Dit houdt kort samengevat in; de zorg voor te vroeg geboren of andersinds zieke kinderen.  Dit doe ik voor twee dagen in de week. Vooral de combinatie van deze twee bezigheden is ontzettend leuk en hoop ik nog vele jaren met zoveel plezier te mogen doen.

Mijn KadoKraam

Mijn KadoKraam is een webwinkel die vooral gericht is op baby's en kinderen maar voor iedere gelegenheid kan er een persoonlijk kado gemaakt worden. Denk aan het behalen van een diploma, een kraamkado met naam, een huwelijkskado of verjaardagskado. Laat je wensen gerust even weten via de mail. Er is heel veel mogelijk. Sinds afgelopen jaar hebben we voor enkele producten een product designer laten implementeren. Deze zorgt er voor dat je jouw product direct online kunt ontwerpen en ook bekijken. Dit is onderandere mogelijk bij de serviezen, spaarpotjes, geboortetegels en nog een aantal andere dingen. We hebben er voor gekozen om dit niet bij ieder product in te stellen omdat dit niet handig bleek te zijn. Zo proberen we de site iedere keer nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor jou als klant. Of het nu gaat om jouw gebruikers ervaring van de webwinkel of je beoordeling van de gemaakte producten, klanten tevredenheid staat bij Mijn KadoKraam voorop! Gelukkig is dat terug te zien in de beoordelingen op ons onafhankelijke webwinkel keurmerk.

Webwinkelkeurmerk

Sinds enkele jaren hebben we het webwinkel keurmerk van webwinkelkeur mogen ontvangen. Hierin zijn we beoordeeld als goede en betrouwbare webwinkel. Bij dit keurmerk kun je lezen hoe onze voorgaande klanten ons hebben beoordeeld en kun je na bestellen ook zelf een beoordeling plaatsen. Ik nodig je dan ook van harte uit om dit te doen.  Het is ontzettend leuk en motiverend om te lezen hoe onze klanten onze webshop, producten en klantenservice hebben ervaren maar ook voor jou als klant handig om te lezen wat je ongeveer kunt verwachten.

Ik wens je veel kijk en shop plezier in onze webwinkel en hoop binnenkort een leuk kado voor je te mogen maken!

Groetjes

Irma Bond